Despre noi

CALITATEA ESTE CHEIA MISCARII!

Luptăm pentru perfecționarea serviciilor oferite prin deplina deschidere și înțelegere a diversității și complexității nevoilor clienților.

Înființată în 1996, Carspeed SRL este o companie de transport cu capital integral românesc, care prin seriozitate, perseverență și profesionalism a evoluat în decurs de 25 de ani de la un partener de încredere pentru importatorii și exportatorii din zona Olteniei la un partener cu acoperire europeană.

33

TARI

100%

ANGAJAMENT

>25 ani

EXPERIENTA

SIGURANTA

Oferim standarde ridicate de siguranta prin reinoirea frecventa a flotei, echiparea completa a camioanelor si urmarirea prin GPS. De asemenea, partenerii nostri sunt atent verificati, atat la nivel de seriozitate, istoric si stare financiara, cat si la nivel de documentatie si autorizatii legale.

FLEXIBILITATE

Cautam sa oferim flexibilitate prin adecvarea mijlocului de transport la fiecare solicitare: complet, grupaj, dedicat, express, si prin respectarea cerintelor de buget si timp.

PERFORMANTA

Profesionalismul angajatilor si aspiratiile conducerii, concretizate in numeroase premii si trofee, impreuna cu investitiile in echipamente de lucru de inalt nivel tehnologic ne sustin in dorinta de a oferi servicii optime de transport si mecanica generala.

Forța firmei este dată de viziunea managementului, dăruirea și fidelitatea angajaților, seriozitatea și profesionalismul șoferilor, reînnoirea frecventă a flotei, sănătatea financiară a firmei precum și investițiile aliniate la cerințele actuale ale pieței și evoluției tehnologice.